В РФ п'яна мати жорстоко вбивала сина і знімала все це на відео / HOT

У Приморському краю РФ п'яна мама спробувала вбити свого дворічного сина, доки він спав. Усе це вона знімала на відео та надсилала подрузі. 

Як повідомляє Телеграм-кана SHOT,  Єлизавета А. з міста Великий Камінь порізала спину малюкові розбитою пляшкою і вирішила "похвалитися" цим своїй подрузі: зняла відео та відправила їй. Та жахнулася й одразу зателефонувала поліцейським.

Підозрювана / SHOT

"П'яна мати в цей момент планувала продовжувати знущатися з сина, але їй завадили оперативники. Зрештою жінку затримали. Виявилося, що дівчина виховувала хлопчика сама, батько дитини покинув його разом із матір'ю ще під час вагітності. При цьому Єлизавета до цього кілька разів намагалася позбутися хлопчика", - пише канал.

Увага! Відео містить насильницькі сцени

Жінку затримали. За знущання над сином їй загрожує до 20 років ув'язнення. Найближчим часом горе-матері буде обрано запобіжний захід.

Інші новини про горе-матерів в РФ

Нещодавно 18-річна росіянка зняла багато лесбійського порно зі своєю тримісячною донькою та злила все у мережу. Їй загрожує до 10 років колонії. Усього було знято 16 епізодів.

Перед цим стало відомо, що москвичка впродовж трьох років продавала власну 17-річну доньку клієнтам. Дівчинка поскаржилася у соцзахист тільки зараз. Останньою краплею стала БДСМ-сесія.

Вас також можуть зацікавити новини: