Старе інтерв'ю загиблого ватажка "Вагнера" породило нові чутки про його смерть / скріншот

Старе інтерв'ю із загиблим ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним породило нові чутки про його смерть. У ролику він каже, що швидше помре, ніж збреше своїй країні.

"У нас ще залишився золотий фонд, який поступово виганяють, тому що золотий фонд це мужики з яйцями. Вони не готові вилизувати дупи керівництву - вони готові бути чесними. Сьогодні ми дійшли до стадії кипіння. Чому я чесно все кажу? Тому що у мене немає права брехати тим людьми, які будуть жити в цій країні далі. Краще вбийте мене. Але я не буду обманювати, я повинен чесно сказати – Росія стоїть на межі катастрофи. І якщо сьогодні не відрегулювати ці гвинтики, то літак розсиплеться в повітрі", - йдеться в повідомленні.

Після смерті головного "вагнерівця" в мережі з'явився 40-секундний уривок його інтерв'ю, знятого ще в квітні. Частина користувачів вирішили, що Пригожин знав, що його вб'ють, а деякі побачили причетність Кремля до смерті ватажка ПВК.

Смерть ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина - що відомо

23 серпня в Тверській області РФ розбився літак, що належить Євгену Пригожину. На борту перебували топ-офіцери "Вагнера". Повідомлялося, що остання зустріч загиблого ватажка ПВК і президентра Росії Володимира Путіна була напруженою.

Вас також можуть зацікавити новини: