Соловйов завив через постачання в Україну паливно-мастильних матеріалів / скріншот

Один з головних російських пропагандистів Володимир Соловйов незадоволений роботою армії РФ. Він обурений тим, що Україна все ще отримує поставки паливно-мастильних матеріалів.

"Ну, якщо спочатку ми стали працювати і в Україні ПММ кудись поділися, а зараз навіть розмов на цю тему немає. Звідки вони ПММ отримують?"- обурився рупор Кремля.

Він знову закликав бомбити країни Європи, які допомагають Україні, зокрема цього разу пропагандист заговорив про порти Румунії та Болгарії.

"Якщо вони завдають ударів, намагаються завдавати по нашій інфраструктурі, а ми досі не зробили так, щоб все те, що перевозить ПММ в Україну, вибухнуло. Ні в портах Румунії нічого не відбувається, ні в Болгарії нічого не відбувається", - підсумував Соловйов.

Ситуація з паливом в Україні - що відомо

У перші дні повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну склалася дуже важка ситуація з паливом та ДМС, адже майже всі запаси одразу ж віддали на потреби українських військових та добровольців, які стали на захист країни.

У зв'язку з цим на АЗС бракувало палива для цивільних, через що утворювалися величезні черги. Правда, цю проблему досить оперативно вирішили за допомогою європейських партнерів. Крім того, росіяни цілеспрямовано знищували українські нафтобази.

Вас також можуть зацікавити новини: