Діти з РФ радіють смертям українців / скріншот

У мережі завірусилося відео онлайн-спілкування українського блогера та двох російських школярок. Цинізм дітей з РФ вражає - вони радіють вбивствам українців.

Відповідний ролик опубліковано у TikTok Dreamscape UA. Спочатку школярки радісно запитують у блогера: "А чому ви не у підвалі?". Він поцікавився, а чому вони з такими бурхливими емоціями про це запитують. 

"Ну, в мене тато на війну поїхав вас бомбити по ходу", - відповідає одна з дівчаток. На уточнювальне запитання "Навіщо?" дитина каже: "Та просто". Вона стверджує, що її батьку подобається вбивати мирне населення України. 

Далі дівчата почали наперебій розповідати, що їхній "Путін набагато кращий, ніж Зеленський". Вони називали президента України "ходячим клоуном". Й останнім "аргументом" дітей було те, що президент РФ, на відміну від українського, "не ходить голим магазинами".

Зомбування школярів у РФ

У Росії почали проводити патріотичні позакласні заняття під назвою "Розмови про важливе". На цих заходах російським дітям під виглядом "патріотичних поглядів" насаджують ненависть до українців та виправдовують криваву війну, яку почала РФ.

А раніше СБУ перехопила розмову окупанта з родичкою, якій він розповів, що його сестра-школярка Ліза написала йому листа із закликом якомога швидше вбити українців й приїхати додому.

Вас також можуть зацікавити новини: