У Росії інженер заводу наклав на себе руки після загибелі його бабусі в результаті удару РФ по Харкову / ua.depositphotos.com

У Росії інженер заводу "Алмаз-Антей" наклав на себе руки після того, як російська ракета прилетіла по будинку в Харкові. Там жила його бабуся – вона загинула. 

Про це повідомляють російські телеграм-канали. Відзначається, що чоловік на ім'я Антон Горобець залишив передсмертну записку і застрелився. 

"Кілька днів тому ракета, до якої я доклав руку, прилетіла до Харкова, в будинок, де жила моя бабуся по маминій лінії, вона померла. Я не зміг з цим жити. Те, що зараз відбувається – жах і кошмар. Більше в ньому брати участь я відмовляюся, але і бабусю вже не повернеш. Вибачте мене будь ласка, але я – так більше не можу", – написав він.

Відео дня
фото з соцмереж

Інші новини Росії

У Самарі жителі зіткнулися зі зникненням товарів з полиць магазинів. Примітно, що це одне з найбільших міст РФ. Воно є п'ятим за чисельністю населення. Причиною такого явища називають складні погодні умови в регіоні. 

Раніше повідомлялося, що в Росії 12-річна школярка залишила 10 пересмертних записок і вчинила самогубство. Записки були адресовані різним людям: для мами, тата, бабусі, дядька і 5-6 однокласників.

Вас також можуть зацікавити новини: