Російським школярам показали роботу "військового госпіталю" / фото t.me/nenorma_project

У селищі Сосновий Бір (Московська область) школярам провели "урок мужності" з закривавленими манекенами і ампутованими кінцівками.

Російський Telegram-канал "Не норма" опублікував знімки з заходу в молодіжному центрі "Вибір". Повідомляється, що перед цим п'ятикласники подивилися відеоролик "Встанемо" і відвідали кімнату "слави".

Крім того, школярам видали медичну форму і змусили взяти участь в "грі" в інсталяції Коломенського військового госпіталю, де їх чекали закривавлені манекени, ампутовані кінцівки, макет зі снарядом у грудях і різні предмети, які витягли з тіл військових.

Відео дня
фото t.me/nenorma_project
фото t.me/nenorma_project

Військова пропаганда в РФ

Як відомо, в російських школах і дитячих садах проводять заходи, на яких виправдовують війну проти України і вихваляють свою армію. 

Нагадаємо, раніше в Сочі колишній спецназівець організував "уроки мужності" для дітей у віці від 6 років. На заняттях школярів вчать не боятися наставленої на них зброї.

У Саратовській областіп "герой СВО", який повернувся з війни в Україні, провів "урок мужності" в школі, а після цього жорстоко побив своїх сусідів на вулиці.

Вас також можуть зацікавити новини: