Вчителі назвали гостя "героєм нашого часу" / колаж УНІАН, скріншот

В Росії злочинців-рецидивістів використовують в якості моральних авторитетів при вихованні дітей. Про це свідчить показовий випадок, що стався в Сургуті.

Як повідомляє видання "Тюмень - багатий регіон", на так званий "урок мужності" в одну зі шкіл міста Сургут запросили "ветерана СВО". Але не простого, а тричі судимого за крадіжки рецидивіста.

"Вчителі в Сургуті покликали колишнього зека розповісти другокласникам про війну. До війни чоловік крав акумулятори з машин, за що і загримів у в'язницю. Кращого прикладу для дітей знайти не змогли", – зазначає видання.

У Росії дітей готують до вічної війни

У Росії докладають значних зусиль до того, щоб мілітаризувати дітей і готувати їх до ролі гарматного м'яса з юного віку. Експерти вважають, що це ознака підготовки Росії до багаторічної війни.

Наприклад, як писав УНІАН, в місті Лабинск Краснодарського краю РФ місцева влада нещодавно влаштувала "патріотичну гру" для дитсадківців. Малюків одягли в камуфляжний одяг і посадили в окопи. Щоправда, за своєю конфігурацією "окопи" були значно більше схожі на могили, ніж на фортифікаційні укріплення.

Вас також можуть зацікавити новини: