У Москві вагітна повія вистрибнула з вікна / фото life.ru

У Москві 19-річна ескортниця вистрибнула з вікна 18-го поверху будинку на Новому Арбаті, посперечавшись з монтажниками-висотниками. Дівчина померла на місці.

Читайте такожУ Росії поліцейські третій день поспіль здійснюють самогубстваПро це пише Telegram- канал Mash.

Зазначається, що дівчина приїхала до Москви з Краснодара. Вона займалася ескортом і знімала квартиру на Новому Арбаті з кількома подругами. У будинку проводиться капітальний ремонт і ведуться роботи з утеплення фасаду будівлі.

Відео дня

«У якийсь момент Настя висунулася з вікна кухні, встала на підвіконня та запитала у монтажників: «Хочете, я стрибну?». Дівчину намагалися відговорити, але вона все ж вийшла у вікно», – наголошується в повідомленні.

За інформацією Telegram-каналу Life Shot, загибла дівчина була вагітна. Поліцейські знайшли у квартирі довідку з підтвердженням вагітності, датовану 27 жовтня.

«Коли поліцейські піднялися у квартиру, де жила дівчина, виявили там двох її неадекватних подруг. Їх ледве-ледве розштовхали. У квартирі стояв запах перегару», - йдеться в повідомленні

Також повідомляється, що загибла дівчина була внесена до так званого «чорного списку». Нібито дівчина привласнила гроші за надання секс-послуг, а потім заявила, що їх вкрав клієнт. На одному з тематичних сайтів зазначено, що поліцейські змогли виявити зняту для ескорту квартиру з вини дівчини. Після цього повії були змушені шукати собі нове житло.

Вас також можуть зацікавити новини