У РФ пропаганда дісталася й до теми коронавірусу / Фото: REUTERS

Росія зробила ще один рішучий крок на шляху до колишньої величі, і в цьому їй несподівано допомогла найвеличніша в світі вакцина "Спутник V" - найкраще, що було створено великою російською людиною з часів великого Радянського Союзу, а може бути, і взагалі.

Відомо, що легендарна міць країни Рад трималася на основоположному принципі радянської культури і побуту, розсекреченому тільки за часів перебудови, - "в СРСР сексу немає". Відсутність цього потворного буржуазного явища допомагало радянським людям повністю віддаватися потребам батьківщини і лежати з нею, не відволікаючись на баб, а часом і на мужиків. Як тільки капіталістичний посіпака Горбачов за вказівкою ЦРУ ввів в СРСР секс, найвеличніша країна в світі розвалилася. По всій Росії, як гриби після дощу, заколосилися гомосексуалісти, пронирливі, як коростель. Особливо хижо полювали вони за дітьми. Навіть в начисто позбавленої цього потворного явища Чечні, вище керівництво якої, швидше, віддасть перевагу п'яним від кумису на коні лихому скакати, ніж ось це ось все, сьогодні ні-ні та й з'явиться небезпечна іграшка з кольоровими пухирцями, жмакаючи які, можна непомітно догратися до найстрашнішого...

Днями Путін навіть публічно зізнався в тому, що закохався в гору

Відео дня

З іншого боку, протилежного, на дітей завжди полював Володимир Путін. Але Путін робив це з виключно державною метою, в інший час перебиваючись, в основному, рибами, яких він наздоганяв прямо у воді. Днями президент РФ навіть публічно зізнався у тому, що закохався в гору. Власне, чому б і ні. Будучи зроду істинним утриманцем, Путін розумів, що поки в Росії є секс, до кінця великою їй не бути, але він також і розумів, що секс, одного разу випущений з пляшки, загнати назад дуже важко.

І тут на допомогу православ'ю прийшла найвеличніша в світі вакцина "Спутник V", заборонена в більшості цивілізованих країн світу через її дивовижну ефективність, завдяки якій Росія ось уже який тиждень займає перші місця в світі по ковіду, вже зараз, за деякими оцінками, випереджаючи найближчих конкурентів на 30 років. І цей розрив буде тільки зростати, особливо враховуючи той факт, що найвідоміша буржуазна вакцина "Pfizer", зокрема, має протилежний "Спутнику" ефект. Днями весь світ облетіли шокуючі новини про те, що після ін'єкцій "Pfizer" у дівчат по всьому світу ростуть груди. Це спонукає їх займатися сексом, послаблюючи таким чином блок НАТО, і заманює в мережі світової фармацевтичної закуліси нових довірливих дуреп.

Водночас російські вчені повідомляють, що у патріотів Росії, щеплених "Спутником", виявляється по-справжньому корисна особливість - до місця уколу починають липнути монети. Одні кажуть, що це через важкі метали, що входять до складу православного щеплення, інші пояснюють липкість російських людей тим, що вони не миються, оскільки до найближчої ополонки - сім верст по тайзі, і ще по дорозі з ведмедями битися. Однак, як би там не було, не можна заперечувати, що "Спутник" робить російських людей багатшими: монетка до монети - і вже пляшка горілки. А головна історична користь чудесної вакцини полягає в тому, що, згідно з даними російського МОЗ, після неї російським людям не рекомендовано займатися сексом!

"Супутник" робить російських людей багатшими: монетка до монети - і вже пляшка горілки

Таким чином, можна з обережним оптимізмом стверджувати, що Росія знову перемогла секс, і за цим показником впевнено виходить на рівень величі Радянського Союзу. Звідси і безсилі істерики європейських яструбів, які вимагають від своїх партнерів "сказати ні російським вакцинам". Навіть спікер російського МЗС Марія Захарова, яка звикла щодня робити щеплення настоянкою глоду прямо у вену, а тому є особою незацікавленою, була шокована таким оскаженілим фашизмом, назвавши його "сумішшю расизму, імперського гегемонізму і неонацизму", а через кілька днів додавши в цей список і таке загадкове явище, як "неонацистська сегрегація".

"Значить, будемо розмовляти по-іншому", - підсумувала представник МЗС РФ. Ура, війна! Давненько не було. Неозброєним поглядом видно, що відсутність сексу вже зараз приносить свої великі плоди, і не тільки Марії, але і всій Росії в цілому. Росія, вперде.

Василь Рибніков

Читайте всі статті автора