'Вас ненавидять і зневажають': в РФ школярка скоїла самогубство через вчительку

У Смоленській області РФ 15-річна школярка скоїла суїцид. У своїй смерті вона звинуватила вчительку з історії.

Як повідомляє "База", тіло дев'ятикласниці було виявлено у її квартирі ввечері 30 листопада. Поряд із тілом було виявлено телефон із планшетом, а також записку, адресовану вчительці з історії. У ній дівчинка попросила викладача бути м'якшим з дітьми, бо, на думку школярки, у багатьох дітей через неї панічні атаки та нервові зриви.

"Діти бояться, ненавидять і зневажають вас як викладача. Ви доводите дітей до нервових та панічних атак", - писала дівчина.

Відео дня

Записку вилучили співробітники Слідчого комітету. Найближчим часом вони планують допитати вчительку.

Інші новини "русского мира"

В РФ школяр скоїв самогубство через кохання до друга. Тіло 15-річного Романа (ім'я змінено) знайшли в одному із покинутих будинків. Поруч зі школярем був лише рюкзак, порожні блістери від антидепресантів, а також передсмертна записка - у ній хлопець пояснив, що на самогубство його підштовхнули почуття до товариша.

Також УНІАН повідомляв, що в РФ дитину зі зламаною ногою змусили повзти на четвертий поверх. Підліток підвернув ногу, коли грав із друзями на вулиці. Вдома біль посилився, і мама вирішила відвезти сина до поліклініки. Однак там на неї чекав сюрприз: виявилося, що у вихідні ліфтера немає, ліфт не працює, а рентген знаходиться на четвертому поверсі.

Вас також можуть зацікавити новини: