Окупанти на вихідні зачиняють Маріуполь на в’їзд та виїзд для проведення посилених фільтраційних та антипартизанських заходів / фото ua.depositphotos.com

Російські окупанти на вихідні зачиняють Маріуполь на в’їзд та виїзд для проведення посилених фільтраційних та антипартизанських заходів.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"З 16:00 п’ятниці до 06:00 понеділка окупанти зачиняють місто на в’їзд та виїзд. Будуть проводитись посилені фільтраційні та антипартизанські заходи. Інсайдери озвучують причину – погана ніч для окупантів в Бердянську, де вони раптом втратили певну кількість військових", - зазначив він.

Андрющенко закликав жителів бути насторожі та не наражати себе на небезпеку.

"Вичистіть телефони. Без зайвої необхідності не відходьте від домівок. Оминайте блокпости. Допомагайте один одному", - написав радник мера.

Як повідомляв УНІАН, в Маріуполі окупанти проводять "перепис населення" та наживаються на похоронах. Під час процедури у людей вимагають документи, що посвідчують особу, а також проходження процедури дактилоскопії (фіксація відбитків пальців). Наразі місцевим жителям заборонено залишати місто.

Нагадаємо, 19 липня Петро Андрющенко зазначив, що за "рішенням" окупаційної "влади" громадяни України позбавлені права власності на нерухомість в Маріуполі. Він звернувся до маріупольців, які вселятимуться у квартири, враховувати, що таке рішення абсолютно незаконне.

Вас також можуть зацікавити новини: