Російська імперія все одно розвалиться / фото REUTERS

Україна, на жаль, пізніше, ніж могла б, звільнить всі свої території. Російський картковий будиночок почне схлопуватися всередину. Побудована на брехні імперія не витримає такої поразки, вона все одно розвалиться.

Екс-депутат Держдуми РФ, оперна співачка і блогер Марія Максакова в інтерв'ю УНІАН зазначила, що Європі і США пора подумати про те, що зволікання з постачанням зброї Україні, яке ми досі спостерігаємо, не розв'язує проблему.

"Якщо вони почнуть думати про те, як зайнятися зовнішнім управлінням, контролювати подібний розпад, що робити з цією дезінтеграцією і якомога більше і швидше дати озброєння Україні... В такому випадку та гангрена, яка очікується, напевно, пройде для Європи з меншими ризиками. Тому я закликаю завжди тільки до одного - озброїти Україну краще і швидше", - зазначила Максакова.

За її словами, зараз в основному США намагаються якось "піпеточно допомагати Україні".

"Я вже багато разів говорила про те, що Україні потрібен "ленд-ліз", що його потрібно нарешті повним ходом оживити, щоб він запрацював. Тому що він взагалі-то ще ні дня не працював. Я реєструвала петицію з приводу цього: "Stop genocide and unblock Lend-Lease" на платформі Change.org. я вважаю, що ленд-ліз - це оптимальний варіант. Це вже створена техніка, яка знаходиться в консервації – в пустелі Невади, Арізони. Квадратні кілометри цієї техніки стоять. І ця техніка вирішила б це питання раз і назавжди. Тим більше, що вона готувалася, коли Радянський Союз являв собою загрозу, коли США і НАТО якраз-таки для військової переваги робили це все. Все це вже оплачено попередніми поколіннями американців, і зараз це б не вимагало додаткових витрат, крім транспортування, а іноді транспортування порівняне з консервацією. По суті взагалі б не спричинило навіть витрат в цілому. Але, на жаль, ця програма не працює", - каже екс-депутат.

Переворот в Росії: що відомо

Неминучість розвалу Російської Федерації пророкують багато. Зокрема, раніше радник глави офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що РФ тріщить по швах, оскільки не здатна зі своїми людьми нормально розмовляти.

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данилов В середині вересня говорив, що розпад Росії почався 24 лютого - у день повномасштабного вторгнення в Україну, коли окупанти не змогли швидко захопити нашу державу.

Вас також можуть зацікавити новини: