На війні ліквідовано загарбника із позивним "Кобзон" / фото ua.depositphotos.com

Українські військові продовжують знищувати російських окупантів, які незаконно вторглися на нашу землю. Зокрема, було ліквідовано загарбника з позивним "Кобзон". 

Про це повідомляє Nexta. Ліквідованого російського військового звали Володимир Мітрофанов. Він воював на боці окупантів з 2014 року. 

Зазначається, що в машину з "Кобзоном" влучив артилерійський снаряд.

Відео дня
На війні в Україні ліквідували 'Кобзона' (фото)

Втрати Росії в Україні 

Від початку повномасштабного російського вторгнення в Україні було ліквідовано 444 370 окупантів. 710 загарбників було знищено протягом минулої доби. 

Зокрема, у березні повідомлялося, що на війні в Україні ліквідували одного із командирів спеціального підрозділу швидкого реагування "Ахмат" російської Національної гвардії. Відомо, що це сталося на напрямку Роботиного Запорізької області. Водночас імʼя та звання знищеного загарбника не розкривають. 

Раніше також повідомлялося, що на війні в Україні було ліквідовано начальника розвідки російської бригади "Еспаньйола" В'ячеслава Суботіна (позивний "Выходной"). У мережі кажуть, що загарбника було знищено на Донбасі. 

Варто зазначити, що російські окупанти зазнають втрат не лише в особовому складі, але і в техніці. За понад 2 роки повномасштабної війни знищено 7 тисяч російських танків, понад 13 тисяч броньованих машин та тисячі одиниць іншої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: