Володимир Жириновський / REUTERS

Скандальний українофоб, лідер ЛДПР Володимир Жириновський помер.

Про це повідомляє Telegram Mash

"Володимир Жириновський помер сьогодні о 10:45 ранку. Останню добу політик провів у комі", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Інформацію про смерть Жириновського підтвердив у Telegram сенатор Олександр Пронюшкін.

Невдовзі голова Держдуми В’ячеслав Володін та прес-служба МОЗ Росії спростували інформацію, заявивши, що політик досі перебуває у лікарні. Його стан важкий.

"Всіх, хто переживає за здоров'я Володимира Вольфовича Жириновського, хочу заспокоїти. Він живий. Стан його справді тяжкий. Сьогодні йому зробили КТ. Ми за нього переживаємо, лікарі борються за нього. Він сам великий молодець. Давайте побажаємо йому якнайшвидшого одужання", - заявив Володін.

ОНОВЛЕНО. Після цього Пронюшкін свій пост видалив: "Шановні друзі та колеги! Прошу вибачення за публікацію неперевіреної інформації про Володимира Вольфовича Жириновського. Пост видалений, причетні до публікації будуть відповідати".

У МОЗ РФ стверджують, що стан Жириновського оцінюється як стабільний. Лікарі продовжують надавати всю можливу у цій ситуації медичну допомогу.

Жириновського госпіталізували: що відомо

ЗМІ повідомили про госпіталізацію українофоба Володимира Жириновського 9 лютого. За даними джерел російських медіа, у політика діагностували 75% ураження легень на тлі інфікування коронавірусом.

При цьому спершу в партії інформацію заперечували, а потім додали, що лідер ЛДПР перебуває у московській клініці у стабільному стані і навіть дистанційно займається робочими справами.

Тим не менше, як стверджували співрозмовники у партії на умовах анонімності, росіянина під’єднали до апарату ШВЛ. Його стан важкий.

Понад те, стало відомо, що Жириновський кілька тижнів приховував від колег інфікування, щоб буцімто не дискредитувати російську вакцину, яку він вколов собі 8 разів.

Вас також можуть зацікавити новини: