Письменниця Лариса Ніцой обурилася тим, що українські діти не знають, хто такий Степан Бандера.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу ZIK. Ніцой розповіла, як співала дітям у таборі пісні УПА. В одній з них згадувався Степан Бандера.

Читайте також"Ватний боягуз": скандальна українська письменниця розкритикувала Усика після його переможного бою у Москві

Письменниця стверджує, що коли вона запитала, чи знають вони, хто такий Бандера, із 60 дітей у віці від 8 до 13 років відповіли тільки двоє.

"Відповідь дітей: "Бандера - це той, хто грає на бандері". У мене просто немає слів", - обурюється Ніцой. За її словами, це означає, що вчителі "вперлися лобом у програму".

Лариса Ніцой відома своїми провокаційними висловлюваннями. Так, раніше вона виступила проти того, щоб діти з окупованих територій Донбасу відпочивали в українських дитячих таборах. "Яким чином на території України в літніх таборах відпочивають діти з окупованих територій на рівні з дітьми бійців АТО? І в цих таборах діти "сепарів", я вибачаюся, розповідають дітям бійців АТО, що вони "хохли", що Москва - "країна forever"... ", - зазначила вона.