Журналістка показала скріншоти / фото facebook.com/tetyana.dotsyak

Прихильник Олени Зайцевої, обвинуваченої у жахливій ДТП у Харкові із шістьма жертвами, влаштував у мережі цькування журналістки Тетяни Доцяк.

Відповідні скріншоти Доцяк опублікувала у Facebook. За її словами, прихильник фігурантки аварії Олександр Молчанов не раз був помічений у залі суду.

Читайте такожУ справі Зайцевої-Дронова намітився поворот - журналістка

Відео дня

"Ви що, тв*рюки, ох**ли чи що?", "Ти - ганьба журналістики!", "Скільки тобі платять за брехливі сюжети?" - пише Молчанов.

"І справа навіть не в тому, що цей чоловік реальний, я бачила його на судових засіданнях. Справа в тому, що під його постом про "офігілих постраждалих, які несуть х**ню", є один лайк. І цей лайк адвоката Зайцевої", - наголосила Доцяк.

false
false
false
false
false

Як повідомляв УНІАН, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоний сигнал світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування у справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів. Пізніше нарколог, який проводив огляд Зайцевої після аварії, зник.