У пам'ять про Героя України, журналіста газети "Вести" В'ячеслава Веремія, загиблому п'ять років тому після нападу тітушек, у четвер, 14 лютого була презентована книга "В'ячеслав Веремій. Правда життя журналіста", розробкою якої займалася мати В'ячеслава Катерина Аркадіївна.

Читайте також"Тітушка" Крисін назвавши умову повного визнання своєї вини у справі про тортури під час Майдану

Голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко підкреслює, що вшанування пам'яті В'ячеслава Веремія – особливий захід для всього журналістського співтовариства. І хоча від смерті Героя України пройшло 5 років, журналіст не йде з життя, його слово, його громадянська позиція не вмирають.

Також Сергій Томіленко висловив подяку і відзначив зусилля мами В'ячеслава Веремія Катерини Аркадіївни з збереження пам'яті про сина.

"Спасибі, що шануєте мою дитину, що зібралися сьогодні в цьому залі, щоб згадати В'ячеслава і, можливо, дізнатися трохи більше про нього. Скажу, що він був справжнім патріотом, переживав за долю України, її народу, не міг стояти осторонь від усього, що відбувалося в державі, вважав своїм обов'язком доносити праву до читачів. За це, власне, й загинув", - розповіла Катерина Аркадіївна.