MARUV / Фото УНІАН

MARUV - це псевдонім української співачки Анни Корсун.

Анна Корсун почала вокальну кар'єру ще в 2013 році. Тоді дівчина навчалася в Харківському політехнічному інституті, де здобувала освіту радіофізика.

Анна брала участь у всіх можливих талант-шоу, і відома за виступами у шоу "Голос країни" і "Х-Фактор".

Читайте такожMARUV представить Україну на Євробаченні-2019 (відео)

Артистка відома ще з творчості в складі групи The Pringlez, яка виборола 3-тє місце в російському музичному конкурсі "Нова хвиля-2015". Протягом чотирьох років кавер-група «The Pringlez» розвивалася, поступово накопичуючи власний матеріал.

На початку 2017 року Анна Корсун прийняла рішення про переїзд колективу до Києва, зміну назви, репертуару і музичного напрямку. З 2018 року виступає сольно під псевдонімом.

З майбутнім чоловіком - Олександром Корсуном - виконавиця познайомилася в Харкові, коли працювала в караоке-клубі. Сьогодні Олександр є PR-менеджером проекту MARUV.

Варто відзначити, що Анна Корсун активно виступає на різних заходах в Росії і навіть анонсувала перші сольні концерти, які відбудуться навесні, як раз перед початком "Євробачення". Зокрема, 6 квітня вона виступить у "Известия Hall" (Пушкінська площа, Москва), а 12 квітня відбудеться виступ в Санкт-Петербурзі.

Читайте такожЄвробачення-2019: виступи всіх учасників у фіналі Нацвідбору (відео)

Під час фіналу Нацвідбору співачка MARUV осоромилася, заявивши, що «не можна судити 4 мільярди росіян по одному президенту».

«Не всі погані, не можна судити всіх по одній людині – президенту. Не може бути 4 мільйони, або 4 мільярди, здається (проживає в Росії – ред.), жителів Росії, які все відверто погані і хочуть воювати», - заявила співачка.

Головним хітом MARUV залишається спільний трек з діджеєм Boosin – Drunk Groove. За 11 місяців кліп набрав понад 88 мільйонів переглядів.