Тіло військового знайшли 16 березня \ Фото УНІАН

Чугуївський міський суд обрав для всіх підозрюваних у вбивстві військовослужбовця запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Читайте такожНа Харківщині знайшли мертвим військовослужбовця за контрактом

Про це повідомив заступник керівника Чугуївської місцевої прокуратури Євген Довжич, передає sq.com.ua.

Відео дня

Тіло 26-річного військового-контрактника з численними колото-різаними ранами знайшли в лісосмузі недалеко від військової частини 16 березня.

За попередніми даними слідства, організатором вбивства стала 22-річна знайома загиблого. Для розправи над чоловіком дівчина найняла трьох знайомих хлопців у віці від 15 до 18 років.

Мотивом вбивства стали гроші. Нібито дівчина дізналася, що військовий отримав чималу виплату на банківську картку. Вона вмовила знайомих побити хлопця. Жертву заманили в лісосмугу і спочатку побили, а потім дівчина віддала наказ добити хлопця, і виконавці завдали жертві численних поранень ножами. Розправу вчинили двоє хлопців (16 і 18 років), а наймолодший знімав фото і відео вбивства.

Після вбивства у загиблого забрали банківську картку, телефон, інші особисті речі.

Двом безпосереднім виконавцям оголошено підозру у вбивстві з корисливих мотивів на замовлення, вчинене групою осіб (п. П. 6,11,12 ч. 2 ст. 115 КК України). 22-річна дівчина підозрюється в організації вбивства (ч. 3 ст. 27 п 6,11,12 ч. 2 ст. 115 КК), а хлопець, який знімав - у співучасті (ч. 5 ст. 27 п . п. 6,11,12 ч. 2 ст. 115 КК).