Чугуївський міський суд Харківської області обрав запобіжний захід дівчині, яку підозрюють у замовленні вбивства військовослужбовця - два місяці в СІЗО без можливості внесення застави, йдеться в ТСН.

Читайте такожСуд взяв під варту підозрюваного у вбивстві прикордонника у Львівській області

За версією слідства, 22-річна Катерина Борисенко, яка працювала у військовій частині кухарем, запропонувала трьом своїм друзям вбити 26-річного військового, який нібито її зґвалтував.

Підлітки заманили чоловіка в ліс, там позбавили його життя і спалили речі. Злочин знімали, а відео потім показали замовниці. Виконавців затримали. Підозрювана провину заперечує, мовляв, вбивства не замовляла. А хлопці нібито вирішили помститися військовому за те, що той вживав наркотики.

"Тільки побити і все в планах. А що далі було - ніхто нічого не розповів. За те, що він вживає наркотичні речовини, почав це робити при неповнолітніх дітях і пропонувати їм", - заявила на суді підозрювана Катерина Борисенко.

Нагадаємо, 17 березня в місті Чугуєві на Харківщині знайшли тіло військовослужбовця контрактної служби з ознаками насильницької смерті. Менш ніж за добу поліція викрила групу осіб, причетних до злочину. Ними виявилися 15, 16 та 18-річний місцеві хлопці і 22-річна мешканка Харкова.