Пугачова 15 квітня святкує 70-річчя / фото УНІАН

15 квітня Примадонна російської та радянської естради Алла Пугачова святкує ювілей - співачці виповнилося 70 років.

Читайте такожЗнімок Алли Пугачової без фотошопу налякав мережу

Вся життя артистки - суцільні пригоди: любовні історії, скандали, розлучення, творчі злети й, звичайно ж, радість пізнього материнства.

На честь дня народження Пугачової УНІАН зібрав для Вас найцікавіші подробиці її життя.

Чим Алла Пугачова шокувала мережу і публіку

Той факт, що Пугачова помітно схудла, артистка вирішила використовувати на повну, шокуючи публіку кожного разу своєю появою.

Так, в мережі не один раз помічали, що зі схудненням співачка перестаралася, звертаючи увагу на її тоненькі ніжки та стомлене обличчя:

фото instagram.com/alla_orfey
фото instagram.com/olegmenshikov.ru

У грудні 2018 року в Москві відбулася прем'єра нового шоу Філіпа Кіркорова "Я+R. Друге Я", яке відвідали багато російських зірок. Серед них була і співачка Алла Пугачова, яка не на жарт налякала всіх виснаженим виглядом.

фото instagram.com

У лютому 2019 року Алла Пугачова з дітьми Лізою і Гаррі побувала на святі, яке організувала російська співачка Жасмін на честь 7-річчя доньки Маргарити. Тоді головною деталлю всіх фото з Примадонною стали її коліна:

фото @rr_photo

Пізніше папараці зняли співачку Аллу Пугачову за лаштунками Кремлівського палацу, куди вона прийшла на ювілейний концерт артиста Валерія Леонтьєва:

фото instagram.com/felixgrozdanov

Дивувала Алла Пугачова своїх шанувальників і сміливим молодіжним вбранням:

фото instagram.com/ngbabkina
фото instagram.com/fkirkorov
фото instagram.com

Не на жарт схвилювала мережу Пугачова своєю появою без білизни. На опублікованому в Instagram знімку 69-річна Примадонна російської естради позує у відкритій напівпрозорій білій блузі без бюстгальтера:

фото instagram.com/maxgalkinru

Також не раз Пугачова з'являлася без макіяжу, чим вкотре розділяла публіку на два табори: тих, хто захоплюється її природною красою, і тих, хто називав її Бабою-Ягою:

Скріншот
instagram.com/peredelkino.online
фото instagram.com/alla_orfey

Діти Пугачової та Галкіна

Максим Галкін й Алла Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року. Кадри з їхнього вінчання облетіли всі ЗМІ і дали привід заздрісникам для хвилі нових чуток і про причини такого вчинку, й про його необхідність.

Читайте такожАлла Пугачова підірвала мережу зухвалим чином (фото)

А 18 вересня 2013 року на світ з'явилися їхні діти Гаррі і Ліза. Прекрасних двійнят виношувала сурогатна мати, але їхні біологічні батьки - Алла і Максим.

Зазначимо, що успіхами діточок дуже любить хвалитися на своїй сторінці в Instagram чоловік Примадонни: і як Ліза вивчає французьку, і як Гаррі займається "перегонами" і "ремонтом".

Пугачова і Галкін зі своїми дітьми Гаррі і Лізою / instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачова померла: за останній рік Примадонну "ховали" кілька разів

Чутки про різні хвороби Пугачової ходять давно. Але останній рік став піковим за кількістю матеріалів у ЗМІ про стан здоров'я співачки, що, до речі, дратувало і її чоловіка Максима Галкіна. Більше того, її встигли "поховати" кілька разів.

Правдою виявилося лише те, що їй дійсно зробили операцію напередодні концерту, щоб вирішити проблему з голосом.

Сама Пугачова підтвердила, що у неї діабет, тому вона й схудла, намагаючись дотримуватися спеціальної дієти.

Хейтери також почали писати, що Примадонна не зможе виступити 17 квітня на своєму ювілейному концерті через проблеми зі здоров'ям. Але Пугачова не раз спростовувала ці чутки, з'являючись на публіці квітучою і в прекрасному настрої.

Алла Пугачова розлучилася з Максимом Галкіним

Шанувальників творчості Пугачової восени 2018 року приголомшила новина про те, що співачка розлучається з чоловіком Максимом Галкіним.

ЗМІ не вгавали: писали про те, що гуморист закрутив роман з ведучою Юлією Барановською. Деякі сайти взагалі повідомляли про те, що коханка Галкіна вагітна, називаючи цей факт причиною розлучення "Пугалкіних" (так зірковий тандем називають шанувальники - УНІАН.).

Юлія Барановська, з якою Галкіну приписували роман / фото Instagram baranovskaya_tv

Але все виявилося вигадкою: пара щаслива разом і виховує двох прекрасних дітей - Гаррі й Лізу.

До речі, Пугачова не коментувала взагалі чутки про розлучення, а ось Галкін назвав все вигадкою та опублікував серію спростувальних постів, в яких показав кадри з Примадонною, яка сяє від кохання.

❤️

Публікація від Максим Галкін (@maxgalkinru)

Алла Пугачова: чим відома співачка

З піснею "Арлекіно" (1977 рік) до Алли Борисівни прийшли слава та успіх. Ця композиція і вважається стартовою в сольній кар'єрі співачки.

Композиція "Не отрекаются любя" (1977) стала улюбленою у багатьох шанувальників творчості Примадонни. Сама ж Алла Пугачова нібито називала її головною у своєму репертуарі.

У 1978 році Пугачова заспівала пісню "Так же, как все". Вона стала так популярна, що в 2010 році група "А-Студіо" записала кавер на цей хіт.

Наступним мегахітом Примадонни стала композиція "Ты на свете есть" (1983 рік). До речі, донька Пугачової Крістіна Орбакайте в 1997 році написала кавер на цю пісню.

"Айсберг" (1983) - тут слова зайві. Всі знають цей хіт.

У 1985 році Пугачова заспівала свій новий хіт "Миллион алых роз", який, до речі, переспівав у 2018 році Єгор Крід.

Пісню "Любовь, похожая на сон", яка вийшла в 1994 році, свого часу Пугачова присвятила чоловікові Філіпу Кіркорову.

Серед популярних пісень Алли Пугачової - і "Позови меня с собой" (1998).

У відповідь на звинувачення в піарному романі Пугачової з Галкіним зіркова пара вирішила записати пісню. Так і вийшов новий грайливий хіт - "Будь или не будь" (2006).

У 2007 році вийшов фільм "Іронія долі. Продовження", сандтреком до якого стала лірична композиція Пугачової та її дочки Крістіни Орбакайте "Опять метель".

У свій 65-й день народження Примадонна російської естради зважилася на сміливий вчинок: представила кліп на пісню "Нас бьют, а мы летаем", в який увійшли кадри розгону опозиційних мітингів і акцій протестів у різних регіонах Росії.

У 2009 році співачка офіційно оголосила, що залишає сцену. Але рівно через 10 років Алла Борисівна порадувала своїх шанувальників - анонсувала концерт на честь свого 70-річчя, який пройде 17 квітня.