Генеральний прокурор Олександр МЕДВЕДЬКО заявляє, що на даний момент не встановлено місцезнаходження колишнього судді Ігоря ЗВАРИЧА.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

О.МЕДВЕДЬКО нагадав, що І.ЗВАРИЧ оголошений у розшук, однак на цей час його місцезнаходження залишається невідомим.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН 2 грудня 2008 року проти тоді ще голови Львівського апеляційного адміністративного суду І.ЗВАРИЧА Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за хабарництво в особливо великих розмірах. Під час обшуку в робочому кабінеті та на квартирі І.ЗВАРИЧА працівники СБУ вилучили 1 млн. дол. та 2 млн. грн.

Місце перебування І.ЗВАРИЧА наразі невідоме. 12 грудня І.ЗВАРИЧА оголосили в розшук, 18 грудня Верховна Рада дала згоду на його звільнення з посади та арешт.

Разом з тим 17 січня міністр внутрішніх справ Юрій ЛУЦЕНКО заявив, що МВС має певну інформацію, що І.ЗВАРИЧ може перебувати у Києві.

«…МВС має орієнтовні дані про місцезнаходження пана ЗВАРИЧА у столиці нашої країни… Я скажу більше - під депутатським прикриттям», - сказав тоді Ю.ЛУЦЕНКО.

За його словами, він зауважив, що певні чутки, які були розповсюджені окремими ЗМІ про начебто смерть ЗВАРИЧА, є спробою «замести сліди».