Заступника начальника військкомату затримали на хабарі / фото gp.gov.ua

Правоохоронці затримали заступника начальника одного зі столичних військкоматів та посередника під час одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це йдеться на сайті Офісу генерального прокурора.

"За даними слідства, посадовець військкомату отримав через посередника 1,5 тис. доларів США від призовника за сприяння у звільненні його від проходження строкової військової служби. За свої послуги посередник отримав 500 доларів США та у подальшому мав намір отримати ще 3 тис. доларів США без відома посадовця", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПоліція затримала хабарників з "Укртрансбезпеки", які обклали "даниною" перевізників (фото, відео)

Викрито вказаних осіб прокурорами спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованого у м. Києві, за оперативного супроводження Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжних заходів. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Раніше УНІАН повідомляв УНІАН, що проректора з міжнародних зв’язків вишу Києва викрили на отриманні хабаря у розмірі 224 тисячі гривень.