Магазини мережі АТБ продовжують роботу в штатному режимі / фото АТБ

Магазини найбільшої Всеукраїнської мережі супермаркетів АТБ працюють у звичайному режимі, забезпечуючи покупців звичним асортиментом товарів, попри пожежу, що сталася в головному офісі корпорації, - повідомила прес-служба компанії на своєму офіційному сайті.

"На діяльність магазинів торгової мережі "АТБ" зазначена подія ніяк не вплинула. Забезпечення продуктами харчування покупців відбувається в плановому графіку. Нині всі процеси і служби працюють в штатному режимі. У комунікації з партнерами і контрагентами можливі перебої, але над їх усуненням вже працюють фахівці компанії", - сказано в повідомленні прес-служби корпорації АТБ.

Для забезпечення нормальної адміністративної діяльності створено оперативний штаб, в корпорації вирішуються питання графіка і забезпечення працівників офісу робочими місцями, а найближчим часом вони будуть закриті.

Відео дня

Як відомо, 22 січня 2022, о 14:07 сталося загоряння центрального офісу корпорації "АТБ", що знаходиться за адресою: м.Дніпро, проспект А. Поля, 40. На місце пожежі оперативно прибула протипожежна служба ДСНС, а до 16:20 загоряння остаточно було ліквідовано.

"Найголовніше і найважливіше - ніхто зі співробітників офісу не постраждав! Всі живі і здорові!", - додав до офіційного повідомлення корпорації АТБ її генеральний директор Борис Марков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. - "Загоряння сталося у вихідний день, коли в офісі знаходилася тільки чергова група охорони, персонал "гарячої" лінії, ІТ-служби та ряду підрозділів. Всі вони встигли вчасно евакуюватися".

За попередніми даними, осередком пожежі. послужило несправне обладнання ресторану" Пальміра", розташованого на першому поверсі. "Більш точну інформацію ми отримаємо в понеділок, за фактом роботи оперативно-слідчої групи. На роботу магазинів нашої. торгової мережі, дана подія ніяким чином не вплинуло. Забезпечення продуктами харчування наших покупців йде, і буде продовжуватися в плановому графіку". - додав Марков.

Корпорація "АТБ" - це об'єднання великих українських підприємств, що здійснюють свою діяльність у сфері організованого роздрібного рітейлу, управління активами, виробництва та продажу продуктів харчування. Флагманом бізнесу компанії є Всеукраїнська торгова мережа магазинів-дискаунтерів "АТБ", що налічує 1317 магазинів в 351 населеному пункті 24 областей України. Підприємство показує найвищі темпи розвитку в Україні за останні 10 років, а щоденні покупки в мережі "АТБ" здійснюють понад 4 млн українців.