Міжрегіональна Академія управління персоналом, найбільший приватний ЗВО країни, цьогоріч посіла перше місце серед приватних університетів у академічному рейтингу закладів вищої освіти України "Топ-200 Україна 2022", що є найвпливовішим рейтингом ЗВО країни.

Складаючи цьогорічний рейтинг, експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої освіти в Україні та світі, яка наразі зазнає серйозних змін у результаті впливу пандемії COVID-2019 і повномасштабного воєнного вторгнення рф. В цілому до уваги було взято десять показників оцінювання діяльності університетів, серед яких найбільші вагомі коефіцієнти мають академічна, науково-видавнича та міжнародна діяльність, оцінка науково-дослідницьких досягнень через порівняння сайтів університетів та досягнення закладами 17 Цілей сталого розвитку ООН.

Також цьогоріч Академія увійшла до ТОП-3 серед приватних університетів України у науковому рейтингу ЗВО за показниками Scopus.

Відео дня

МАУП була заснована у 1989 році та є найбільшим економіко-гуманітарним закладом вищої освіти України, в якому навчаються студенти з 39 країн світу за 19 спеціальностями.

З початком військової агресії проти України на деяких територіях офлайн навчання стало неможливим. Керівництво МАУП швидко адаптувало навчальний процес до нових реалій, організувавши його у дистанційному режимі для всіх підрозділів, включаючи Ліцей і дитячий садок.

З 14.03.2022 студенти МАУП знову отримали можливість навчатися за своїми спеціальностями. Також було створено можливість для студентів інших українських ЗВО приєднатися до студентів відповідних академічних груп МАУП, проходити навчання дистанційно і таким чином виконати навчальний план.

Студенти МАУП та інших українських ЗВО, а також українські абітурієнти, які наразі опинилися в Європі, можуть продовжити або розпочати навчання в Польщі українською або польською мовами на базі партнера Академії - Вищої Школи Внутрішньої Безпеки у м. Лодзь.