За безпекою слідкуватимуть піші та вело-патрулі / фото od.npu.gov.ua

На одеських пляжах запрацювали поліцейські станції. Як повідомили у регіональному главку Національної поліції в Одеській області, сьогодні, 25 травня, начальник відповідного управління Максим Бойко провів об’єднаний інструктаж всіх підрозділів, які нестимуть службу.

Йдеться про роботу правоохоронців у період літнього сезону на пляжах "Золотий берег", "Ланжерон" та "Аркадія". За безпекою слідкуватимуть піші та вело-патрулі.

Зокрема, близько 50 правоохоронців цілодобово обслуговуватимуть вказані станції, у святкові та вихідні дні кількість нарядів буде збільшуватися. 

"З настанням теплих днів більшає людей, що прагнуть відпочити біля моря, частіше збираються в місцях масового дозвілля", - пояснили в управлінні.

Правоохоронці нестимуть службу в центральній та історичній частинах Одеси, в прибережних і паркових зонах, де ризик скоєння правопорушень в літній період збільшується, особливо, під час воєнного стану.

Що треба знати про відпочинок в Одесі під час війни

Наразі орендатори пляжів забезпечують відповідні умови для одержання дозволу на офіційну роботу. На пляжах необхідно встановити захисні сітки, спостережливі пункти тощо. Доступ може бути відкритий в межах пляжів району Ланжерон та Великого Фонтану.