фото t.me/mykolaivskaODA

21:30 Ірина Верещук про роботу гуманітарних коридорів та грошову допомогу 30 березня.

20:18 ЮНІСЕФ та Мінсоцполітики почали програму грошової підтримки постраждалих від війни – ОП.

Допомогу за певної умови можуть отримати родини, які мають трьох і більше дітей віком до 18 років, зазначив Кирило Тимошенко.

Відео дня

Детальніше.

20:01 Відеозвернення Кім Віталія, голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

18:50 "Укрпошта" розпочала виплату пенсій за квітень.

Наприкінці березня "Укрпошта" розпочала виплати пенсій за квітень у всіх регіонах України, включаючи складні райони Луганської, Херсонської, Чернігівської, Сумської та інших областей.

Джерело.

18:42 Наші захисники, безперечно, найкращі, саме тому не варто допомагати ворогу, знімаючи їх на вулицях країни. Не фотографуйте та не зберігайте дані про переміщення військової техніки ЗСУ, військові об’єкти. А також результати ворожих ударів, адже окупанти використовують їх для коригування подальших обстрілів, — комітет Верховної Ради України з питань молоді та спорту.

15:32 Кількість жертв ракетного удару по Миколаївській обласній військовій адміністрації збільшилася до 15 людей. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України. З-під завалів зруйнованої будівлі дістали тіла 14-ти загиблих, ще одна людина померла від отриманих травм у реанімації лікарні. Загалом ще 36 постраждалих перебувають у лікарні з ушкодженнями різного ступеня важкості.

12:22 

У ДСНС повідомили, що загинуло 13 людей — ще одна людина померла в реанімації У Миколаєві тривають рятувальні роботи після влучання 29 березня у будівлю облдержадміністрації російського снаряду — з-під завалів уже дістали 12 загиблих.