Росіяни зомбують дітей на окупованій Херсонщині / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Російські загарбники та так звані "адміністрації" продовжують здійснювати ідеологічну обробку дітей на тимчасово окупованих територіях Херсонської області. 

У Центрі національного спротиву розповіли, що у місті Залізний Порт росіяни примусово перетворили приміщення однієї зі шкіл міста на філію російського руху дітей та молоді "Движение первых".

"Гасло даної організації "Бути з Росією, бути людиною, бути разом, бути першими". Ідеологічна діяльність даної мережі спрямована на тотальне витіснення української ідентичності з тимчасово окупованих територій та подальшу інтеграцію українських дітей і молоді в соціально-культурний простір на території РФ", – додали в ЦНС.

Відео дня

Що відбувається на окупованій Херсонщині

У Центрі національного спротиву повідомляють, що на окупованій частині Херсонської області почалися проблеми з їжею. Найскладніша ситуація спостерігається в Новотроїцькому районі області.

Раніше повідомлялося, що на окупованій Херсонщині вимкнули мобільний звʼязок. Загарбники вивезли обладнання на територію Росії. До подібних кроків ворог вдавався і раніше – перед деокупацією Херсона.

Вас також можуть зацікавити новини: