Російський танк на українському городі / фото facebook Luydmila Nishenko

Багатодітній родині Семиногів із Київщини довелось залишити свій будинок, рятуючись від війни. Але повернувшись додому, сім'я побачила, що їхнього дому вже немає, а на городі росіяни залишили "подарунок".

Так, окупанти, тікаючи, кинули на городі Семиногів свій розтрощений танк. Діти родини розмалювали цей брухт й почали продавати на аукціонах по частинах як артоб'єкти. Виручені кошти, а це майже 10 тисяч доларів, пішли на ЗСУ, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1" на каналі "1+1 Україна".

Минулоріч, розповідає мати дітей Юлія, вона не дала забрати танк, бо вже засадила город. А цьогоріч чекає, щоб цю техніку вже забрали нарешті.

Діти, Іванна та Артем, кажуть, що ідеї малюнків на деталях танків вигадують самі, часом щось підказує мама.

"Ви 10 тисяч доларів зібрали, я не помилився?" - запитав ведучий Єгор Гордєєв у дітей. Ті відповіли ствердно.

Артем наразі озвучує свою мрію: відбудувати зруйнований росіянами будинок та поїхати на відпочинок у звільнений Крим. А Юлія мріє про те, що її брат повернувся з перемогою додому.

Вірусне фото російського танка на українському городі

Влітку 2022 року фото танка поміж капусти та буряків потрапило в мережу й стало вірусним. Відтоді техніка, яку росіяни кинули у Великій Димерці під Києвом, помітно поіржавіла й помітно зменшилася. 

Вас також можуть зацікавити новини: