Російський танк на українському городі у Великій Димерці / фото facebook Luydmila Nishenko

У Великій Димерці під Києвом багатодітна родина вже вдруге засадила город довкола розбитого російського танка. Що його й досі не забрали з городу, господарі вже й не сильно переймаються. Бо російський брухт "допомагає" відбудовувати їхню зруйновану росіянами хату.

Щойно господар зорав ріллю, на грядку поспішає господиня з дітьми, йдеться в сюжеті ТСН. Щоб танк на городі менше муляв очі, його вирішили обсіяти соняшником. Також поруч з російським залізяччям вирішили посадити капусту, як це було торік.

Танк на городі хотіли зібрати трохи докупи, для цього найняли кран, щоб башту покласти на купол, але трос порвався. Господиня будинку взимку писала офіційне звернення до сільради, щоб забрали танк з городу. Та приїхали, коли вже було виорано, тож вирішили прибрати техніку восени, коли родина збере вже другий урожай.

Тож нині танк догниває в українському чорноземі й вже став місцевом символом нашої майбутньої перемоги.

Вірусне фото російського танка на українському городі під Києвом

Торік після деокупації Київської області родина Семиногів повернулася до свого розбитого російськими окупантами будинку й побачила у власному городі російський танк. Тоді вони не дочекалися, коли цю техніку нарешті приберуть, й засадили город. Їхати по покопаному - такий гріх на душу вже ніхто не взяв. 

Іноземні волонтери запропонували дітям родини розмальовувати деталі танка й продавати їх на аукціоні, а гроші віддавати на потреби ЗСУ. Так російський металобрухт "задонатив" на українску армію 10 тисяч доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: