Водій зачинив двері перед захисником / фото facebook/roman.hlushko

Днями у Львові водій автобуса №29 відмовився підвезти військового, який втратив ногу. Про це у Facebook написав користувач Роман Глушко. 

За його словами, інцидент стався на зупинці пл. Митна. Водій не впустив захисника і зачинив перед ним двері.

"Люди з салону кричали, що біля дверей військовий без ноги. "У мене зупинка три хвилини, я чекати не буду", - така була відповідь", - стверджує чоловік.

Відео дня

У своєму дописі Глушко попросив громадян надати розголосу цій історії. У коментарях користувачі запитували, чому ніхто одразу не провів "виховну роботу" з водієм та не звернувся на "гарячу лінію" Львова. 

У мерії Львова готують коментар щодо цього інциденту / фото facebook/roman.hlushko

На що автор допису відповів: "Ви всі знаєте, як працює "гаряча лінія" і скільки з неї користі без медійного розголосу. Тому було ухвалено рішення спочатку надати медійного резонансу, а потім ця "снігова лавина" зробить свою роботу набагато ефективніше. Друге. На жаль, у "діалог" з ним вступив тільки я (жодної підтримки з боку людей майже не було). Фізичного доступу до тіла також не було (це не маршрутка, воно у капсулі за зачиненими дверима)".

Оновлено о 14:55. У комунальному автотранспортному підприємстві №1, яке обслуговує маршрут, УНІАН заявили, що водію, який не дозволив зайти в автобус військовому з інвалідністю, зачинивши перед ним двері, оголосили догану.

Зазначається, що такими діями водій порушив трудову дисципліну та посадову інструкцію.

"У водія взяли пояснення щодо цієї ситуації, а відтак, оголосили адміністративне покарання у вигляді догани та зняття премії за цей місяць. Якщо водій повторить це порушення – його звільнять", - запевнили на підприємстві.

У Рівному звільнили водія маршрутки за образу матері загиблого військового

У Рівному у червні водій маршрутки відмовився безкоштовно везти матір загиблого військового. Жінка пред’явила посвідчення члена сім’ї загиблого, яке дає право на безкоштовну поїздку. Однак водій відповів, що в автобусі всі пільгові місця вже зайняті.

Згодом його звільнили з роботи.

Вас також можуть зацікавити новини: