Дитина спала просто неба - під парканом / фото Дмитро Ревун/Facebok

В Одесі померла мати 9-річного хлопчика-інваліда, який жив з батьками в парку.

Про це Facebook повідомив заступник начальника відділу ювенальної превенції однойменного управління регіонального главку Нацполіції Дмитро Ревун.

Читайте такожУ Києві багатодітна мати носила немовля в сумці (відео)

Відео дня

За його словами, вчора померла жінка з родини, яка жила в парку, про яку він повідомляв 3 вересня. Про трагедію дитині, що перебуває зараз в лікарні, поки що не повідомили.

«Батько дитини сказав, що розповість їй все сам, але поки ще не знає, як це зробити. Перед самою негодою (в Одесі з 4 вересня йдуть дощі - УНІАН), на пару днів вдалося знайти тимчасове житло для батька дитини і кошти, щоб можна було існувати», - написав Ревун.

Він зазначив, Служба у справах дітей активно здійснює супровід хлопчика. Одеські волонтери обіцяли допомогти батькові і синові.

«Їм доведеться планувати жити по-новому, в нових умовах», - зазначив поліцейський.

Історія з хлопчиком-інвалідом і його родиною

3 вересня в Одесі виявили 9-річного хлопчика з інвалідністю, що жив з батьками в парку. У матері дитини також була інвалідність.

Про дитину, яка три дні спала просто неба - під парканом, повідомили очевидці. Хлопчик спав на землі, підстилаючи свої шкільні зошити. Ця родина, втративши тимчасове житло і роботу, пішла жити в парк - навпроти свого будинку. Дитину відвезли в лікарню, звідки потім направлять в центр соціально-психологічної реабілітації дітей.