Красюк впевнений, що Усик не проміняє амбіції на гроші / фото BoxingScene

Український боксер суперважкої ваги Олександр Усик розраховує стати наступним суперником британського чемпіона світу за версіями IBF, WBO, WBA і IBO Ентоні Джошуа після того, як він проведе поєдинок з болгарином Кубратом Пулєвим.

Читайте такожКонтракт підписано: бій Джошуа з болгарським боксером пройде в грудні

Про це заявив промоутер Олександр Красюк, якого цитує furyjoshua.com.

Відео дня

"Моя позиція дуже чітка і обґрунтована. Усик є обов'язковим претендентом на пояс WBO. Ми погодилися чекати проведення бою Джошуа з Пулєвим тільки за умови, що наступним суперником ЕйДжея стане Усик. В іншому випадку йому довелося б відмовитися від титулу WBO.

Моя особиста здогадка - бій Джошуа з Тайсоном Ф'юрі навряд чи пройде в доступному для огляду майбутньому. Думаю, що Деонтей Вайлдер теж здатний внести плутанину в цю ситуацію", - сказав Красюк.

Менеджер зазначив, що Усик навряд чи погодиться взяти гроші взамін на згоду поступитися своїм місцем Ф'юрі для об'єднавчого бою з Джошуа:

"Суперечка за титул чемпіона світу - це питання не грошей, а спадщини. Гроші можуть закінчитися, а чемпіоном світу ти залишишся назавжди. Через 20 років він розповість онукам про свою кар'єру. Буде не дуже приємно зізнаватися, що через гроші ти відмовився від шансу поборотися за чемпіонський пояс".

Бій Джошуа проти Пулєва відбудеться 12 грудня в Лондоні. Усик 31 жовтня вийде на ринг проти британця Дерека Чісори.

Вас можуть зацікавити інші новини боксу: