Збірна України поступилася команді Чорногорії у вирішальному матчі відбору ЧС-2019 / fiba.basketball

У київському Палаці спорту завершився матч відбіркового турніру чемпіонату світу-2019 з баскетболу, в якому збірна України приймала команду Чорногорії і програла супернику.

Гра завершилася з рахунком 74:76, повідомляє офіційний сайт змагань.

Збірна України потужно почала матч і виграла першу чверть з рахунком 34:17. Втім, підтримати найвищу результативність надалі команді Євгена Мурзіна не вдалося і близько. Вже у другій чверті були скромні 8:9 на користь суперника і 42:26 у загальному рахунку.

Відео дня

Після великої 15-хвилинної перерви гравці Звєздана Мітровіча повністю перехопили ініціативу. Вони володіли перевагою, підтримували високий темп гри і, як наслідок, завершили 3-ю чверть з рахунком 25:18 на свою користь, максимально наблизившись до господарів у загальному рахунку - 60:51

У заключному четвертому періоді в якийсь момент чорногорці вигравали 14:1, а загальний рахунок досяг 57:65 на користь суперника, але потім команда Мурзіна "прокинулася" і набрала 6 очок поспіль - 63:65 за 5 хвилин до кінця основного часу гри.

В кінцівці матчу, В "грі нервів" більш вдалими виглядали чорногорці, які вирішили своє завдання, перегравши суперника.

Таким чином, збірна України програла матч, а з ним і боротьбу за вихід на ЧС-2019, який відбудеться восени цього року в Китаї.