AirPods отримають USB-C разом з iPhone 15 на презентації 12 вересня / фото MacRumors

Компанія Apple готується до своєї вересневої презентації, яка пройде 12 числа. Очікується, що там будуть представлені нові айфони і смарт-годинники, а також давно очікувані AirPods з портом USB-C.

Раніше чутки про впровадження USB-С в AirPods вже просочувалися в мережу, але на цей раз інформацію озвучив авторитетний інсайдер і журналіст Bloomberg Марк Гурман. Про інші зміни в AirPods поки не згадується.

Імовірно, самі навушники не будуть відрізнятися від попередніх поколінь: єдиним апдейтом стане зміна зарядного порту на більш сучасний і універсальний. Неясно і те, про яку саме модель йдеться: AirPods, AirPods Pro, AirPods Max чи всіх відразу. За даними Гурмана, цього року Apple планує зосередитися на повному переході на USB-C.

Відео дня

Очікується, що через два тижні нам також представлять iPhone 15, Apple Watch Series 9, Watch Ultra 2-го покоління, і, можливо, нові пристрої для "розумного" будинку. А вже в жовтні очікується презентація  надпотужних Mac на новому поколінні Apple Silicon.

Також інсайдер додав, що на 2024 рік у Apple заплановано перехід на OLED в iPad. Нове покоління iPad має "похитнути ринок планшетів, що знаходиться в глибокому занепаді".

Нагадаємо, що з початку 2023 року Apple вже встигла випустити нові MacBook Pro на M2 Pro і M2 Мах, а в березні був представлений новий "жовтий" iPhone 14.

А на початку червня компанія провела свою літню презентацію, де показала 15-дюймовий MacBook Air і оновлені Mac Studio з Mac Pro. Але головним сюрпризом став абсолютно новий гаджет не від Стіва Джобса – це шолом змішаної реальності для перегляду фільмів, спілкування та роботи.

Вас також можуть зацікавити новини: