У Pixel Watch 2 крокомір працює точніше, ніж в інших розумних годинах / фото Google

Популярний IT-блогер MKBHD з 18-мільйонним YouTube-каналом опублікував новий ролик, в якому порівняв, як працює функція підрахунку кроків в розумних годинах. Автор взяв чотири популярних пристрої від різних виробників.

В ході експерименту блогер надів одночасно чотири пристрої собі на зап'ясті і пройшов рівно 1000 кроків по своєму офісу. Результат наступний:

  • Apple Watch Ultra 2 – 955
  • Garmin Fenix 7 – 964
  • Samsung Galaxy Watch 6 – 994
  • Google Pixel Watch 2 – 998

Як показав експеримент, у Apple в цьому плані все дуже погано. Дорогий смарт-годинник недорахував 45 кроки – похибка трохи більше ніж 4%. Зате годинники Google і Samsung впоралися з мінімальною похибкою, на третьому місці – гаджет Garmin. 

Але найгірший результат показав куплений за $5 крокомір, який видав майже на 170 кроків більше правильного. Тому блогер зробив висновок, що в цілому всі годинники непогано впоралися із завданням, втім, цілком довіряти показанням навіть самих наворочених "смартів" навряд чи варто.

Якщо ви шукаєте недорогий смарт-годинник для повсякденного підрахунку калорій і відстеження прогресу тренувань, УНІАН ділився добіркою оптимальних варіантів, які варто розглянути для покупки на початку 2024 року.

Раніше MKBHD провів "сліпий" тест і назвав смартфон із найкращою камерою. Переможцем, як і рік тому, став бюджетник від Google – це ідеальний телефон типу "наведи і знімай".

Вас також можуть зацікавити новини: