Девайс сумісний з пристроями на Windows, Mac, iOS і Android / фото Kickstarter

На краудфандинговому майданчику Kickstarter, де умільці збирають гроші на свої проєкти, з'явився новий цікавий пристрій – бездротова клавіатура Fineday 3.0 Aluminum Edition з дизайном старої друкарської машинки. Навіть є характерні бічні ручки.

Корпус клавіатури та інші компоненти виконані з алюмінію. Використовувати можна як по Bluetooth з комп'ютером, так і в дротовому режимі – для цього є спеціальний порт, в який можна вставити смартфон або планшет. 

Fineday 3.0 Aluminum Edition

Зазначається, що символи на клавішах нанесені на кейкапи за допомогою гравіювання, через що вони будуть стиратися повільніше, ніж на звичайній клавіатурі. Живиться пристрій від двох батарейок типу АА. Автономність виробником не вказується.

За попереднім замовленням на Kickstarter за Fineday 3.0 просять $6500 (близько 23 000 грн). На вибір є гравіювання на одній з дев'яти мов – в тому числі і на кирилиці.

Найкрутіші гаджети 2023-го – добірка УНІАН

Раніше в поле нашого зору потрапив цікавий аксесуар, який додає супутниковий зв'язок на будь-який смартфон. Девайс називається Motorola Defy Satellite і забезпечує двосторонню відправку SMS-повідомлень з допомогою фірмового додатка.

Також УНІАН розповідав про смарт-годинник Watch Buds від Huawei, головною фішкою яких стали вбудовані бездротові навушники. Вони ховаються під екраном годинника.

Раніше в цьому місяці на ринку також дебютували найбільш "довговічні" навушники в світі – Fairphone Fairbuds X. їх основна фішка полягає у високій ремонтопридатності: якщо якийсь компонент зламається, можна буде купити новий на сайті виробника і самому замінити. Поміняти можна все: від амбушур і динаміків, до портів і акумулятора.

Вас також можуть зацікавити новини: