Тепер з Києва можна буде полетіти в угорський Дебрецен / фото ua.depositphotos.com

Угорський лоукостер Wizz Air, який нещодавно оголосив про відновлення рейсів в Будапешт, анонсував маршрут до ще одного угорського міста – Дебрецена.

Згідно з інформацією на сайті авіакомпанії, рейси почнуть виконуватися з 15 грудня 2021 року двічі на тиждень: по середах і неділях. При цьому на даний момент вартість грудневих і січневих рейсів стартує від 969 гривень, тоді як на лютий є квитки по 489 гривень.

Відзначимо також, що з Дебрецена Wizz Air також літає в Тель-Авів (Ізраїль), Пальма де Мальорка (Іспанія), Санторіні (Греція), Ларнака (Кіпр), Ейндховен (Нідерланди) і Париж Бове (Франція).

Відео дня

На даний момент, при подорожі до Угорщини авіаційним транспортом українцям необхідно надати негативний результат ПЛР-тесту або сертифікат вакцинації.

Читайте такожSkyUp з 23 вересня літатиме з Києва до ПрагиПри цьому український лоукостер SkyUp Airlines з кінця грудня 2021 року запустить нові рейси на курорти Татр в Словаччині та Вітоші в Болгарії.

Як повідомляє прес-служба авіакомпанії, з 26 грудня двічі на тиждень (четвер і неділя) почнуть виконуватися рейси з Києва в словацький Попрад. Вартість квитків стартує від 777 гривень. З Попрада можна буде легко дістатися на гірськолижні курорти: Ясна, Штребське Плесо, Татранська Ломниця і Смоковець. На даний момент без карантину в Словаччину можуть подорожувати повністю вакциновані громадяни.

При цьому з 29 грудня SkyUp почне літати в болгарську Софію, вартість квитків стартує від 1 141 гривень. Звідси можна буде відправитися на курорти Банско, Боровець або Пампорово. На даний момент вільно в'їжджати в Болгарію можуть вакциновані українці, а також ті, хто перехворів на коронавірус, або ж надав негативний результат тесту на COVID-19.

Як раніше повідомляв УНІАН, також з 26 грудня 2021 року SkyUp літатиме в австрійський Зальцбург, розташований в оточенні Східних Альп, де зосереджено чимало гірськолижних баз.