Третина пар розлучаються після невдалого спільного відпочинку / фото ua.depositphotos.com

Здавалося б, що може бути кращим за відпустку, проведену разом зі своєю коханою людиною в якомусь гарному місці – це не тільки незабутні враження, а й спосіб заощадити. Однак недавнє дослідження показало, що 33% американських пар розлучаються саме після спільного відпочинку.

Як пише туристичне видавництво Fodor's з посиланням на дані дослідження Hotels.com, 81% американців вважають парні поїздки у відпустку чудовим способом спробувати щось нове, зміцнити зв'язок і стати ближчими одне до одного. При цьому 33% опитаних заявили, що розлучилися під час відпустки через туристичні звички партнера. Ще 88% учасників опитування заявили, що поведінка їхнього партнера в поїздках відбила у них бажання подорожувати спільно.

При цьому дослідження виявило п'ять основних причин, через які закохані сваряться на відпочинку, а також розповіло, як цього уникнути.

Відео дня

1. Користування міні-баром. Ні для кого не секрет, що ціни на товари в міні-барах готелів завищені. І саме партнер, який не дозволяє своїй парі брати продукти з міні-бару, бо це занадто дорого, дуже дратує туристів. Щоб уникнути таких суперечок, парам, які не бажають себе обмежувати, радять обрати відпочинок на курорті, який працює за системою "все включено" – тоді не доведеться нервувати через кожен зайвий шоколадний батончик чи пляшку пива.

2. Безлад. Спільне проживання в одній кімнаті може виявитися справжнім випробовуванням під час тривалих поїздок або в невеликих приміщеннях, особливо якщо партнер любить залишати безлад. Немає нічого гіршого, ніж бачити розкидані всюди речі, через які доводиться переступати або переставляти щоразу, коли вам потрібно скористатися спільним простором. 24% опитаних визнали, що така поведінка партнера може зіпсувати поїздку. Щоб уникнути суперечок, неохайним туристам радять обирати готелі, які пропонують щоденне прибирання.

3. Усе своє беру із собою. Виявляється, чимало людей полюбляють брати з собою на відпочинок улюблену подушку чи постільну білизну, бо їм нібито на них комфортніше спати, а на готельних заснути не виходить. Однак якщо для тих, хто подорожує власною машиною, це не така вже й велика проблема, то для тих, хто летить літаком і не хоче переплачувати за багаж, усе значно складніше. Однак і готельна індустрія не стоїть на місці – готелі поступово починають пропонувати гостям "меню подушок", яке пропонує різні типи подушок на вибір клієнта.

4. Негайне розпакування. Хоча ніхто не любить подорожувати з неохайними партнерами, партнер, який одразу ж розпаковує речі, дратує багатьох туристів анітрохи не менше. Тут вихід один – довірити свій багаж співробітникам готелю.

5.Додаткова відповідальність. Обидва партнери приїжджають у відпустку відпочивати, і ніхто не хоче бути тим, хто змушений за всім постійно стежити – наприклад, контролювати, чи не забув партнер ключі в номері. Сучасні готелі вже пропонують цифрові ключі від номерів, управління якими здійснюється за допомогою додатка на телефоні.

Туристам, які вже подорожували зі своїм партнером раніше і їх щось не влаштовувало, радять обирати готелі з такими функціями, які допоможуть "пом'якшити удар".

Як повідомляв УНІАН, раніше жінка поскаржилася в соцмережах, що бойфренд назвав її егоїсткою після того, як вона замовила для них двох поїздку-сюрприз у Париж, щоб відсвяткувати День святого Валентина.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для мандрівок та дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.