Вокзал у Калуші нарядили в панаму, щоб зустріти стотисячного пасажира / фото Укрзалізниця

Залізничний вокзал в Калуші у п'ятницю, 9 вересня, прийняв 100-тисячного пасажира "Стефанія експреса". Поїзд вирушив у святковий рейс увечері.

Про повідомляє "Укрзалізниця"у своєму Telegram-каналі.

Особливість рейсу в тому, що в поїзді буде 100 тисячний пасажир з моменту його перейменування та оновлення після перемоги пісні "Стефанія" на Євробаченні.

Відео дня
У Калуші вокзал 'нарядили' в панаму та привітали ювілейного пасажира 'Стефанія експреса'

В "Укрзалізниці" розповіли, що ювілейним пасажиром виявилася дівчина. Їй подарували рожеву панаму з написом "Калуш" та автографом від гурту Kalush Orchestra. Пасажирка не знала про підготовлюваний сюрприз.

У Калуші вокзал 'нарядили' в панаму та привітали ювілейного пасажира 'Стефанія експреса'

Крім того, тепер звучання пісні "Стефанія" на відправку Експресу стане ще органічнішим, а Калуш отримає нову класну туристичну фотозону.

Як раніше повідомляв УНІАН, на наймасштабнішому пісенному конкурсі Євробачення-2022 перемогу здобув український гурт Kalush Orchestra. Ще в першому півфіналі конкурсу представники нашої країни підірвали сцену, і змусили весь зал аплодувати стоячи. 

Після цього лава компанії "Укрзалізниця" Олександр Камишин заявив, що поїзд, який слідує за маршрутом Київ-Івано-Франківськ, отримав офіційну назву "Стефанія Експрес"

Вас також можуть зацікавити новини: