Учора через обстріли було поранено одного військовослужбовця / фото УНІАН

8 листопада збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із гармат БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-служби ООС у Facebook.

Читайте такожНа ділянці розведення біля Золотого виявлено 47 вибухонебезпечних предметів

Відео дня

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "СХІД" противник здійснив 3 обстріли: неподалік Водяного, що на Приазов'ї – з ручних протитанкових гранатометів; біля Лебединського – зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів; поблизу Гнутового – з СПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

8 обстрілів російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ": біля Оріхового – з озброєння БМП-2, станкових протитанкових та автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Луганського – з автоматичних гранатометів; у районі Золотого (поза межами ділянки розведення) – зі стрілецької зброї; біля Залізного – з великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Зайцевого – з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Південного – з великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів; біля Кримського – з гармат БМП-1 і БМП-2, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

Минулої доби, 8 листопада, внаслідок обстрілів, поранено одного військовослужбовця Об'єднаних сил. Також, від поранень отриманих напередодні, у лікувальному закладі помер ще один український воїн.

З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не було.

Як повідомляв УНІАН, поранений вчора у зоні проведення операції Об'єднаних сил військовослужбовець Геннадій Моторін помер у лікарні.