Наєв відвідав підрозділи морської піхоти на Запорізькому напрямку / фото УНІАН

Командувач сил оборони генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав підрозділи морської піхоти, що боронять позиції на Запорізькому напрямку.

Як йдеться у повідомленні Командування об'єднаних сил ЗС України у Facebook, командувач передав морпіхам прилади нічного бачення і привітав особовий склад з професійним святом.

"Дуже важливо, щоб щоночі ті, хто несе чергування на спостережних постах, почувалися якомога безпечніше. Впевнений, що це обладнання не лише додасть вам можливостей ведення бою у темну пору доби, а й обов’язково принесе значущу перевагу та користь", – наголосив Наєв.

Командувач також додав, що під час виконання бойових завдань кожен морпіх демонструє високий моральний дух, професійну майстерність, самовідданість та відповідальність.

"Від щирого серця дякую вам за вірність військовому обов’язку, зразкову службу і мужність. Ви героїчно бороните незалежність нашої країни на одному з найголовніших напрямків й даєте гідну відсіч ворогові, часто ризикуючи власним здоров’ям і навіть життям", – зауважив генерал-лейтенант Наєв.

Також командувач сил оборони вручив кращим військовослужбовцям відомчі відзнаки та цінні подарунки.

Під час відвідання позицій, Наєв ознайомився з організацією та умовами життя морських піхотинців, обговорив проблемні питання й поточний стан справ на цій ділянці оборони.

Вас також можуть зацікавити новини: