У Запоріжжі були вибухи / фото t.me/starukhofficial

У Запорізькій області у суботу, 11 березня, було оголошено повітряну тривогу, і пролунали вибухи.

В обласному центрі пролунали два вибухи, повідомляє "Суспільне" у Telegram з посиланням на відомості кореспондентів. За даними моніторингової групи, супротивники здійснили пуски з-під Токмака.

Російські загарбники знову обстріляли Запоріжжя, про це йдеться у повідомленні Запорізької обласної військової адміністрації у соціальній мережі Facebook. Зокрема, ворог продовжує цілити по критичній інфраструктурі Запорізької області.

Відео дня

"Не маючи успіхів на полі бою зі Збройними силами України, сьогодні російські снаряди (попередньо - С-300) спрямували в об'єкт життєзабезпечення обласного центру, в якому проживають кількасот тисяч мирних громадян, серед них велика кількість людей, які змушені були полишити свої домівки та тікати від російської окупації", - йдеться у повідомленні.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що унаслідок ворожих ракетних обстрілів в одному з районів областного центру виникла пожежа. Наразі на місці працюють всі відповідні служби.

"Сьогодні серед білого дня ворог вчергове підступно атакував Запоріжжя...", - підкреслив він.

Варто зазначити, що повітряна тривога у Запорізькій області розпочалася о 15:24.

У Запоріжжі були вибухи / карта повітряних тривог alerts.in.ua

Ситуація в Запорізькій області під час війни з РФ - що потрібно знати

Росіяни не раз били по Запорізькій області, зокрема, і по обласному центру, є багато руйнувань, постраждалих та жертв.

У ніч на 2 березня супротивники здійснили новий удар по Запоріжжю, попередньо, із ЗРК С-300. Ворожа ракета влучила у багатоквартирний будинок, який знаходиться у центрі міста, було зруйновано понад 10 квартир з другого по п'ятий поверх споруди. Люди опинилися під завалами. Жертвами ракетного удару РФ по житловому будинку стали 13 осіб, в тому числі молода сім'я з немовлям.

Вас також можуть зацікавити новини: