Російські окупанти знову вдарили по Миколаєву ракетами / фото ДСНС

Сьогодні окупанти вирішили "привітати" Миколаїв з Днем міста. Рашисти вдарили ракетами, проте вони знову витратили сили та гроші на "дуже важливий об'єкт".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив прес-офіцер Миколаївської обласної військової адміністрації Дмитро Плетенчук.

Так, щороку місто святкує свій день народження в другу суботу вересня. На цей раз свято припало на 10 вересня. Російські окупанти вирішили вдарити по Миколаєву ракетами. Як зазначив прес-офіцер, чергова атака показала страхи рашистів, які просто "бісяться" через свої поразки.

Відео дня

"Оригінально (ні) російські окупанти привітали з 233-ти річчям місто корабелів, втопивши старе списане судно своєю ракетою. Символісти хр*нові. Бісяться від своєї немічі", - повідомив Плетенчук.

Рашисти вдарили ракетами, проте вони знову витратили сили та гроші на "дуже важливий об'єкт" / фото facebook.com/Taclbery

Раніше УНІАН вже повідомляв, що ЗСУ за кілька діб знищили повітряних цілей РФ на понад 150 мільйонів доларів. Супротивники, зокрема, втратили літаки, вертольоти й дрони.

Вас також можуть зацікавити новини: