Люди у машині загинули на місці / фото t.me/synegubov/6453

Російські окупанти влучили протитанковою ракетою у цивільний автомобіль у Харківській області, унаслідок чого, попередньо, загинули четверо людей.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. Він зазначив, що загарбники обстріляли с. Гур’їв Козачок у Богодухівському районі області.

"Протитанкова керована ракета росіян влучила у цивільний автомобіль, який рухався у напрямку вищевказаного населеного пункту. За попередніми даними, в автомобілі знаходилися чотири людини, які загинули на місці", - написав голова ОВА.

Відео дня

Синєгубов додав, що деталі встановлюються.

"Це черговий терор росіян проти мирного населення!", - наголосив він.

Згодом Синєгубов уточнив, що в автомобілі загинули тільки двоє - 52-річний чоловік та 53-річна жінка, які були волонтерами з смт Золочів. За словами голови ОВА, російські окупанти поцілили по автівці протитанковою керованою ракетою.

Автомобіль було повністю знищено / фото t.me/synegubov/6453

Обстріли цивільного населення

Як повідомляв УНІАН, 11 червня російські загарбники обстріляли човен з цивільними людьми, які евакуювалися з лівого берега Херсонської області. Окупанти відкрили вогонь у спини людей. Тоді загинули три людини, а ще понад 10 – постраждали.

13 червня росіяни здійснили ракетний удар по Кривому Рогу. Жертвами обстрілу стали 13 осіб, понад 30 постраждали

Днями окупанти обстріляли Сумську область і поранили трьох дітей.

Вас також можуть зацікавити новини: