Росіяни продовжують тероризувати Дніпропетровщину: є поранені, зруйновано десятки будинків / фото t.me/dnipropetrovskaODA

В ніч на 6 серпня російська армія обстріляла з "Градів" Нікопольський район, зі ствольної артилерії - Криворізький. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

"Як завжди, ударили по житлових кварталах - по людях, які у цей час спали.  У Нікополі 20 прильотів реактивних снарядів.  Троє містян поранені. Один з них у лікарні - 58-річний чоловік", - розповів він.

Відео дня

За словами голови ОВА, у місті понівечені 11 п’ятиповерхівок, до 40 приватних будинків, дитячий садок та будинок дитячої творчості.

"Виведено з ладу газовід, водовід та електромережу. Кілька тисяч людей без світла. Працюють аварійні бригади", - наголосив він.

У Криворізькому районі ворог вдарив по Зеленодольській громаді. У Мар’янському перебита лінія електропередач, без світла частина села. 

"Попередньо, люди не постраждали", - зауважив Резніченко. 

У інших районах області на цю хвилину спокійно.

Як писав УНІАН, цієї ночі російські загарбники обстріляли Нікополь у Дніпропетровській області. Про вибухи стало відомо після 1:00.

Минулої ночі обстрілі на Дніпропетровщині лунали весь час. Росіяни поцілили у два райони області - Нікопольський та Криворізький. У Нікополі близько 40 прильотів. 

Вас також можуть зацікавити новини: