Окупанти скаржаться на те, що їм не платять обіцяне / фото REUTERS

Поки російські військові воюють в Україні, їхні зарплати привласнюють військові клерки. Крім значних військових втрат деморалізація російських військ відбувається і зсередини.

Як повідомляє СБУ, в її є розпорядженні багато перехоплених телефонних розмов зі скаргами окупантів на те, що їм не виплачують обіцяні кошти.

Служба безпеки опублікувала запис однієї з таких розмов окупанта з дружиною. На записі він каже, що не вірить в обіцянки командування розрахуватися з ними за 2 весняних місяці:

"Має прийти відразу за березень і до 20-го числа – за квітень. Але я в це не вірю. Тому що вже прокуратура в бригаді у нас в Будьонівську працює за ці гроші. Тому що реально не виплачують людям".

В СБУ зазначили, що одна з причин такої "економії" – бажання російських військових клерків нажитися на невиплаті зарплат. Адже у разі смерті окупантів, гроші можна буде залишити собі.

"А толку ми тут? За кого боремося? Ні за кого взагалі! Знаходимося хр*н знає де", - заявляє на записі окупант.

Раніше СБУ опублікувала перехоплену розмову, яка свідчить про те, що серед російських загарбників, які воюють проти України, багато наркоманів. Деякі з них займають керівні посади та вимагають від підлеглих отримувати для них наркотики.

Вас також можуть зацікавити новини: