Біля Криму по залізниці було завдано масованого ракетного удару, понив посіпака росіян / ілюстрація REUTERS

У ніч на суботу, 28 липня, біля поки ще захопленого росіянами Криму було завдано масованого удару по залізниці.

Головний колаборант Херсонської області Володимир Сальдо в Telegram стверджує, що нібито були запущені 12 далекобійних ракет Storm Shadow. За словами гауляйтера, всі запущені ракети "збила" протиповітряна оборона окупантів.

"В одному місці впали уламки дорогої іноземної зброї..., незначно пошкодили будку обхідника й контактну лінію", - поскаржився посіпака влади РФ і додав, що ремонтники вже "усунули пошкодження".

Відео дня
Біля Криму по залізниці було завдано масованого ракетного удару, понив посіпака росіян / фото t.me/SALDO_VGA

Варто зазначити, що вороги хотіли відкрити залізничний рух за маршрутом Генічеськ - Джанкой.

Цікаві новини Криму - сьогодні це варто знати

Після того, як росіяни здійснили повномасштабне вторгнення в Україну, Київ вирішив силою звільняти Крим. На півострові багато разів лунали вибухи на військових об'єктах, у тому числі на складах боєприпасів, на аеродромах і на полігонах. Крім того, вже не раз серйозні пошкодження отримував побудований ворогами Кримський міст.

За словами військово-політичного оглядача групи "Інформаційний спротив" Олександра Коваленка, вибухи в Криму відбуваються, оскільки півострів готують до звільнення від загарбників.

Наприкінці липня керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов сказав, що українські воїни скоро будуть в Криму.

Вас також можуть зацікавити новини: