Окупанти перекрили Кримський міст / фото REUTERS

Увечері у вівторок, 22 серпня, в окупованому Севастополі лунають вибухи. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

На каналі "Інформаційного центру по автомобільним дорогам про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту та підготовку до огляду" о 21:30 повідомили, що рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово призупинили.

У Севастополі повідомляють про звуки вибухів і автоматної черги. Російський проект ВЧК-ОГПУ повідомляє про роботу ППО на Кримському мості.

Відео дня

Тим часом російські канали пишуть, що звуки вибухів у Севастополі чути через тренування підрозділів ЗС РФ у Козачій Бухті.

Оновлено о 23:00: У Міноборони Росії заявили, що зафіксували над акваторією Чорного моря безпілотні літальні апарати MQ-9 "Reaper" та TB2 "Bayraktar", які вели повітряну розвідку в районі Криму.

Окупанти кажуть, що підняли в небо два винищувачі, після чого безпілотники змінили напрямок польоту та залишили райони ведення розвідки.

Тим часом рух Кримського мосту відновили.

Оновлено о 22:30: Гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Розвожаєв написав у своєму Telegram-каналі, що в Козачій Бухті до 23:00 флот проводить навчальні стрільби. "У місті все спокійно", - заявив він.

Вибухи у Криму: останні новини

Нагадаємо, 12 серпня у Новоозерному всю ніч працювала протиповітряна оборона, місцеві публікували фото та відео вибухів.

Вже вдень на Кримському мосту лунали вибухи, російські загарбники створили "димову завісу". Окупанти звинуватили Україну у ракетному ударі.

Раніше у РНБО заявили, що через "бавовну" на півострові кількість росіян, бажаючих відпочити в окупованому Криму, зменшилася на 54%.

Вас також можуть зацікавити новини: