Через Володимира Путіна Україні загрожують серйозні бої, вважає ведучий / фото REUTERS

Якби армія президента Російської Федерації Володимира Путіна переможно пройшла українською територією, такий жахливий марш тривав би.

Українська держава "прийняла цей моторошний удар путінізму" і вже змогла наполовину його відбити, розповів публіцист та ведучий Олександр Невзоров в інтерв'ю головному редактору видання "Гордон" Олесі Бацман.

На думку співбесідника, українській державі у майбутньому загрожують серйозні бої, оскільки очільник РФ розуміє, що програне протистояння буде його кінцем, і тому "боротиметься за своє життя".

Відео дня

"Я пояснюю європейцям на всіх їхніх телеканалах: друзі, зрозумійте, що зараз Україна взяла на себе удар, який було призначено вам. Якби було інакше і путінська армія, як ніж крізь масло, переможно пройшла б Україну, даремно ви думаєте, що вона зупинилася б у Польщі чи далі. Цей жахливий марш тривав би…", - сказав ведучий.

Нагадаємо, Росія вдерлася в Україну рано вранці 24 лютого. Володимир Путін назвав війну з Україною "спецоперацією", зокрема, для "денаціоналізації" громадян нашої країни.

Спочатку супротивник бомбив військові об'єкти, а потім атакував і мирних людей, зокрема, в Києві, Чернігові, Харкові, Херсоні, Миколаєві Маріуполі та в Одесі. Захисники нашої держави давали супротивнику гідну відсіч.

Олександр Невзоров назвав причину, з якої президент РФ "мочить" громадян нашої держави. На думку ведучого, Путін вбиває наших земляків, оскільки вони показали, що диктатора можна "зламати об коліно".

Вас також можуть зацікавити новини:

Єдиний шанс Кремля: у Зеленського назвали ключовий момент війни з Росією